Actionable insights & Dashboards

SMART PORTALS

Counting Cloud

Actueel inzicht in inventaris en voorraadpositie binnen al uw locaties. Medewerkers gebruiken de Inventaris App of scannen met bestaande hardware.

Werkt samen met Microsoft Dynamics

Ordering Portal

Inzicht in bestellingen én de mogelijkheid om besteladviezen op de werkvloer te laten controleren. Medewerkers loggen in op de portaal of gebruiken de eenvoudige App.

Werkt samen met Microsoft Dynamics en Slimstock Slim4

Price management

Bepaal een gerichte pricingstrategie voor verschillende vendoren, categorieën of producten. Houd rekening met inkoopprijzen en voorraadposities.

Werkt samen met Microsoft Dynamics, RetailVista, PriceMotion

Boost workforce effectiveness and profits

BUSINESS APPS

Sales App

Met de Sales App kunnen je medewerkers ter plekke een order vastleggen en meteen een afspraak inplannen voor de aflevering. Een eigentijdse, hoogst klantvriendelijke manier van werken.

Werkt samen met Microsoft Dynamics, RetailVista

Inventory App

Snel en efficiënt. Elke medewerker krijgt een eigen lijst met telopdrachten die afgewerkt moet worden. De Inventaris App is voorzien van een scanfunctie en handige zoekopties.

Werkt samen met Microsoft Dynamics

Product App

Alles draait om de juiste informatie. Met de Product App hebben klanten en/of medewerkers altijd de volledige, meest actuele product- en prijsgegevens bij de hand.

Werkt samen met Microsoft Dynamics, RetailVista

Selfscan App

De ultieme zelfbediening! Klanten scannen de boodschappen in op hun eigen smartphone. De medewerkers zorgen ervoor dat alles wordt afgerekend.

Werkt samen met vrijwel ieder kassasysteem

Table service App

Met de Horeca App kan het personeel met eigen smartphone bestellingen opnemen en doorgeven aan de backoffice. Voor een snelle en vlekkeloze bediening.

Werkt samen met De Haan Kassasystemen

Reageer direct! Neem contact op en maak kans op een

GRATIS ANALYSE