Wanneer niet alle printers zichtbaar zijn bij het afdrukken vanaf uw Android toestel, kan het zijn dat de driver mist. Op Android toestellen zijn namelijk vaak drivers nodig om af te drukken naar een printer. Deze drivers verschillen per leverancier.

Drivers zijn eenvoudig te downloaden via de Google Play Store. Daarna zou de printer in de keuzelijsten moeten tegenkomen.

Impressie Printer selectie (Android)

De volgende printerleveranciers worden vaak gebruikt:

Additionele suggesties

Mocht dit het probleem niet oplossen, controleer dan het volgende. Neem bij twijfel contact op met uw systeembeheerder of de leverancier van uw printer.

1. Hangen het Android toestel en de printer in hetzelfde netwerk?
  2. De printer geconfigureerd om te delen in een draadloos netwerk?